Preberite si horoskop 2016
  Horoskop 2016 – Oven

oven

Ovni ste lahko zelo trmasti in to vam bo v letu 2016 na poslovnem področju zelo koristilo. Mogoče pa boste ravno zaradi te značilnosti imeli na zasebnem področju nekaj problemov. Nikar ne bodite preveč kritični do svojih bližnjih, saj se lahko hitro zgodi, da vam bodo to zamerili in bodo na plan prišle tudi vaše pomanjkljivosti.

 

Horoskop 2016 – Bik

bikČeprav ste kdaj na videz zelo obvladani je resnica v tem, da kar kipite od čustev, zato se morate občasno kar malo zadržati, da ne poveste takoj vsakemu tistega, kar mu gre. Ne bodite preveč zaletavi, saj je premišljenost pogosto prava pot. Ko pa veste, da imate nekaj prav, pa je dobro da to tudi poveste in ne pustite drugim, da bi se kopali v vaši slavi.

 

Horoskop 2016 – Dvojčka

dvojčkaDvojčki ste večni sanjači in to se vam bo v letu 2016 celo obrestovalo. Pazite pa na svojo dvoličnost, saj se lahko zgodi, da bo oseba, ki ste jo ravno spoznali vašo spremenljivost vzela zelo osebno in vam bo vaše obnašanje tudi zamerila. Zadržite se malo, saj vam bo ravno ta oseba lahko koristila tudi na drugih področjih v vašem življenju.

 

Horoskop 2016 – Rak

rakRaki ste zelo čustveni, vendar tega vsakič ne pokažete, saj ste bili zaradi tega že večkrat v življenju prikrajšani in prizadeti. ne skrivajte vedno svojih čustev, saj se domačim zdi že čudno, kako da ste zadnje čase tako zaprti in skrivate svoja občutja. Tudi vi si lahko privoščite, da pokažete malo čustev – ne skrbite, nihče se ne bo norčeval iz vas.

 

Horoskop 2016 – Lev

levZa vas je značilno, da ste zelo ponosni in imate zelo visoko samozavest, ki pa je marsikdaj tudi zaigrana. Nočete priznati, da v nekaterih primerih pa vendarle nimate prav, čeprav bi vam to kdaj koristilo. Ostanite trdno na tleh, saj imate blizu sebe močno konkurenco, ki čaka na vaš trenutek nepazljivosti.

 

Horoskop 2016 – Devica

devicaDevice boste to leto zelo dovzetne za spremembe, ki vas čakajo tako na poslovnem, kot tudi na zasebnem področju. Lahko se vam bo zazdelo, da se situacija nikamor ne premakne, vendar ne bodite preveč neučakani. Nikamor se vam ne mudi, tako si vzemite čas in dobro premislite o tem, kaj je za vas najbolje. Previdni bodite glede službe.

 

Horoskop 2016 – Tehtnica

tehtnicaNe tehtajte preveč glede stvari, ki niso pomembne, saj zapravljate svoj dragoceni čas po nepotrebnem. V tem letu boste morali hitro narediti kar nekaj velikih odločitev, tako da je najbolje, da se kar kmalu navadite na to. Bodite pozorni na svoje zdravje, saj se v zadnjem času malo preveč igrate z njim. Ne bo vam škodil preventivni obisk zdravnika.

 

Horoskop 2016 – Škorpijon

škorpijonNe bodite preveč sumničavi glede ljudi, ki vas imajo radi, saj vam nikakor nočejo škoditi. Tudi ljubosumnost vas ne bo pripeljala nikamor, tako da malo brzdajte svoja negativna čustva in jih ne pokažite prehitro, saj bi vam ljudje to utegnili zameriti.

 

Horoskop 2016 – Strelec

strelecV sredini leta 2016 se vam obeta pomembna sprememba, na katero je dobro biti pripravljen. Potegnite kar največ iz tega, saj boste lahko še dolgo uživali sadove tega dogodka. Ne obremenjujte se preveč z mnenjem drugih, saj vam ti ljudje ne morejo škodovati.

 

Horoskop 2016 – Kozorog

kozorogNa trenutke znate biti zelo egoistični, kar vam znajo ljudje tudi zameriti. Pazite na to, saj boste na ta način lahko ostali brez prijateljev. Tega pa gotovo nočete! Pazite se prehlada, saj se lahko razvije v kaj hujšega, kar vas bo lahko kar za nekaj časa položilo v posteljo.

 

Horoskop 2016 – Vodnar

vodnarNi vam potrebno poskrbeti za vse ljudi v vaši družini, saj znajo tudi sami poskrbeti zase. Raje se malo posvetite sebi in svojim občutkom – tega vam gotovo nihče ne bo zameril. Tudi ostali bodo veseli, če bodo vas videli srečne.

 

Horoskop 2016 – Ribi

ribiLjudje vas znajo dobro izkoristiti, ker jim to tudi dovolite. Postavite se zase in jim pokažite, da z vami ne morejo več pometati. Počutili se boste bolje in tudi več časa boste imeli zase in za svoje potrebe. Previdno z denarjem!

Comments are closed.