Praktične in ljubke kratke pričeske
Vse več žensk nosi kratke pričeske. Razlogi so različni, lahko bi pa rekli, da so praktične in ljubke. Tipi kratkih pričesk so različni, tako lahko nosite bolj ženstvene ali fantovske, mogoče bolj sproščene in zapeljive kot pa elegantne. Navdih vsem ženskam so zvezdnice, ki s svojim nošenjem promovirajo nove ideje.

Primeri kratkolasih zvezdnic:

Zvezdnica

Picture 2 of 4

Marsikoga bi kratke pričeske odvrnile, tako moške kot ženske. Moškim bi se zdele preveč fantovske, ženskam pa premalo ženstvene. To absolutno ne drži, saj je takšna pričeska razigrana in živahna, ker poudari vaše obrazne linije. Ženske so velikokrat zaskrbljene nad striženjem konic, saj nočejo imeti prekratke lase. Mi vam pravimo, da poskusite, saj vam ne bo žal. Kratke pričeske vas bodo zagotovo naredile bolj ženstvene in zapeljive, vsakdo vas bo imel za zanimive in ne za dolgočasne. Mislite, da so takšne pričeske primerne le za mlajše ženske? Motite se! Ni omejitev glede starosti ali pa barve las. Zelo lepo vam bo pristajala, posebej če imate fine tanke lase. Ti pridejo bolj do izraza in dobijo večji volumen. Vsekakor pa je potrebno uskladiti pričesko z obliko vašega obraza in glave. Zakaj bi se torej odločile za kratke pričeske? Če ste mogoče bolj sramežljive vas bomo zagotovo navdušili za spremembe.

Kratka pričeska

Kot prvo vas bo taka frizura naredila bolj samozavestne, saj na primer poslovne ženske, ki nosijo kratke pričeske, delujejo resnejše in uspešnejše. Nadalje vaša pričeska izgleda dinamična, kar ljudje okoli vas razumejo v povezavi z vašim značajem. Pričeska je lahko zelo raznolika, saj obstaja več različic. Skoraj vsakodnevno lahko ustvarite različne kreacije in spremenite svojo stilsko podobo. Nadalje so kratke pričeske enostavne za nego, saj takšni zamudni opravki, kot so sušenje in navijanje las, ne bodo več potrebni. Z njo se bo odražala vaša umirjenost in osebni značaj. Poudarjena bosta vaš obraz in nakit. Poleti vas bo prijetno hladila in delovala osvežujoče, medtem ko bo zunaj vroče. Kratke pričeske vas bodo pomladile in zagotovo ne boste potrebovale lepotnih posegov in drugih lepotilnih pripomočkov. Lahko bi rekli, da so odlična izbira, če hočete nov začetek. Marsikatera od vas ima uničene lase in takrat je potrebno narediti le radikalne spremembe. Pričeska vas bo naredila tudi bolj edinstvene, saj boste ene redkih žensk s krajšo pričesko med dolgolaskami. Upamo, da se boste sedaj tiste, ki ste bolj sramežljive, odločile za spremembo v svojem življenju. Priporočamo vam, da se za začetek odločite za kratke pričeske v stilu boba, pri kateri lasje sežejo do ramen. Uživajte v novem videzu!

Comments are closed.