Kakšni so trendi za kratke frizure 2016?
Bliža se novo leto, ki simbolizira nov začetek, vendar pa za naslednje leto ostajajo v trendu kratke frizure 2016. Tiste pripadnice nežnejšega spola, ki si v letošnjem letu niste drznile narediti velike spremembe, imate tako še čas. Kratke frizure 2016 se bodo spremenile le kanček od letošnjih trendov. Vsem pa je skupno, da ostajajo ženstvene, zapeljive in razigrane.

 Klik na spodnjo sliko vas popelje do zanimivih člankov.

Kakšna je napoved frizerjev in stilistov?

Za naslednje leto frizerji in stilisti napovedujejo manj zabritih frizur in več sproščenosti. Še vedno bodo v ospredju asimetrične kratke frizure 2016, ki bodo privabljale številne poglede. Letos bodo na svoj račun prišle ženske, ki si zaradi naravnih kodrov niso upale slediti trendom kratkih frizur. Za naslednje leto bodo v trendu kratke frizure z valovitimi lasmi, ki bodo še dodatno omehčali obraz in poudarili žensko lepoto. Vse tiste, ki vam je narava podarila ravne lase, pa si boste pomagale s kodralnikom ali navijalkami.

kratke frizure 2015

Kaj pa napovedujejo trendi?

Trendi napovedujejo, da bodo kratke frizure 2016 različnih dolžin. Če ste zagovornica dolgih las, lahko za začetek izberete dolžino nekje do ramen in se malo poigrate z asimetrijo ali prečko na strani. Prečka na strani bo spet zelo popularna in to je v bistvu učinkovit način za hiter modni izgled. Zelo lepe bodo tudi bob frizure, ki ponujajo veliko možnosti za različne stile in urejanje.

Kako pa je z barvami?

Pričesko boste lahko v naslednjem letu popestrile z različnimi prameni. Dovoljena je uporaba tudi treh različnih ujemajočih se barv. še vedno pa bo ostala v trendu tehnika ombre, ki daje videz naravno posvetljenih las.

So vam všeč bolj stroge in urbane pričeske?

Kratke frizure 2016 torej poudarjajo ženstvenost in čim bolj naraven videz. Vsem, ki so všeč bolj stroge in urbane frizure, pa si boste lahko sprednje lase pristrigle na sredini čela in s tem dosegle moden učinek. Poleg ravno pristriženih sprednjih las, lahko celotno pričesko podredite strogi liniji in imate ravno pristrižene lase. Pri takšni frizuri niti ni tako pomembno, da so lasje strogo ravni. Lahko so tudi valoviti, pomembno je le, da se vidi stroga linija.

Ali pa ste rade bolj zapeljive?

Kratke frizure 2016 pa nadaljujejo svoj pohod z zapeljivimi kratkimi bob frizurami. Takšne pričeske ustrezajo vsem tipom obrazov in las, saj so izredno prilagodljive. Čez dan lahko takšno frizuro nosimo razmršeno, zvečer pa jo le z malo gela za lase preoblikujemo v glamurozno pričesko za večerni zmenek. Malo se posvetujte s svojim stilistom ali pa frizerjem, ki vam bo svetoval kako si urediti pričesko čez dan in kako lahko le z majhnimi spremembami popestrite svoj izgled.

Picture 4 of 4

Kratke frizure 2016 pa napovedujejo poleg izboljšav že obstoječih trendov, tudi nekaj novega. V prihajajočem letu bodo v ospredje prišle izredno deške frizure. Kratke frizure 2016 za ženske bodo torej oblikovane v stilu fantovskih frizur, ki pa bodo s pomočjo pravega ličenja in dobrega stilista izredno ženstvene in zapeljive. Če iščete za naslednje leto radikalno spremembo, si lahko lase pristrižete v takšnem stilu. Kratke frizure 2016 torej ostajajo v trendu in nudijo ogromno različic prav za vsako žensko.

Izbira kratke frizure 2016 je torej na dlani. Zaupajte svoje želje frizerju in vstopite v novo leto mladostni, razigrani in predvsem spremenjeni, saj je ravno sedaj pravi čas za novo pričesko.

Comments are closed.