Moderne srednje kratke frizure 2015
Vse bolj se bliža leto 2015, s katerim prihajajo nove smernice v modi in frizerstvu. Srednje kratke frizure 2015 bodo zelo moderne in nosljive. Predstavili vam bomo najboljše srednje kratke frizure, ki so bile predstavljene s strani modelov na rdečih preprogah in kampanjah. Vsak izgled je drzen, moderen, sproščen in fantovski. Dobro pri tem izgledu je, da obstajajo različne srednje kratke frizure.

Stili srednje kratkih frizur:

Temnolaska

Picture 3 of 4

Tako lahko preizkusite razne stile, ki vas lahko naredijo bolj ženstvene, romantične ali pa nasprotno, bolj razdražljive z vplivi subkultur, kot sta na primer grunge in punk. Vsekakor boste morale nekega dne narediti drastično spremembo v vašem zunanjem izgledu, da boste izgledale drugačne od drugih. Srednje kratke frizure 2015 bodo odlična izbira za ženske z bolj širokimi obrazi, saj jim jih te naredijo bolj ožje in daljše. Postale boste bolj privlačnejše in vidne v družbi. Marsikatera od vas se neupravičeno boji, da boste izgledale preveč podobne moškim. Lahko bi rekli, da moški niso preveč obremenjeni z dolžino las, saj tudi sami radi eksperimentirajo in nosijo daljše odpadniške frizure ali pa so celo gologlavi. Ženske boste ugotovile, da imajo srednje kratke frizure 2015 tudi bolj praktične prednosti.

srednje kratke frizure 2015

Z njimi boste imele precej manj dela pri negovanju. Takšne pričeske je lažje oblikovati in negovati ter hitreje se sušijo. Prihranile ne boste le veliko časa, temveč tudi veliko denarja. Zmanjšala se bo poraba raznih kemičnih izdelkov, kot so šamponi, maske ali balzami. Moda vse bolj napreduje in eksperimentira. Uporablja se najrazličnejše tehnike in barve. Srednje kratke frizure 2015 bodo temeljile na uporabi tehnike balayage, ki je tehnika barvanja. Vse bolj se daje poudarek na naravnem videzu in barvanju kot, da vam je poletno sonce posvetlilo frizuro. Razmršene srednje kratke frizure so vsekakor zelo priljubljene, saj boste izgledale bolj razigrane in mlade. Za bolj strog videz imejte bolj raven paž s prečo ob strani. Za vaš okrogel obraz je dobro imeti zelo kratke frizure pixie. Te so precej racionalne, ker ne boste potrebovale veliko gela za njihovo urejanje. Takšne pričeske so popularne pri samozavestnih, zaposlenih in visoko izobraženih ženskah. Te prevečkrat nimajo časa, da bi si redno urejale svoje pričeske. Srednje kratke frizure 2015 se striže bolj redno in zato se te ne cepijo pogosteje ali celo uničujejo. Lasje so tako bolj zdravi in lepi. Med urbano kulturo je popularen street style ali ulični videz. Na takšnih pričeskah se lahko doda na vrhu bele pramene, če želite bolj punkovski stil. Med ženskami so navdih razne zvezdnice, kot sta Rihanna ali Halle Berry.

Comments are closed.