Kako do dobre kratke frizure za mlade
Kratke frizure za mlade izgledajo dobro na skoraj vseh oblikah glav. V kolikor se vam porajajo kakršna koli vprašanje glede kratkih frizur, naj bo ta skrb odveč. Posredujemo vam nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja ter nasvetov, ki si jih velja zapomniti.

Kaj če imam poseben stil oblačenja?

Ne glede na to, kakšen je vaš stil oblačenja, ali nosite bolj moderna oblačila, morda ne posvečate preveč pozornosti na modo in nosite kar vam ugaja, ali pa imate čisto svoj stil, vedno boste našli kakšne kratke frizure za mlade, ki bodo ustrezale vašemu stilu.

 

Nekaj primerov kratkih frizur za mlade si lahko pogledate v galeriji.

Kratke frizure - mlade ženske

Picture 1 of 8

 

kratke frizure za mladeKaj pa moj tip las?

Ni važno, kakšen tip las imate. Ali so lasje skravžljani ali pa tanki in ravni, mogoče imate zelo goste lase ali pa so ti redki? Za vsak tip las obstaja vsaj ena takšna frizura, ki vam bo ustrezala. Konec koncev, če ne najdete kratke frizure za mlade oz. vaš tip las, jih lahko vseeno spnete v figo.

Ampak, jaz sem moški…

V primeru da ste moški in se ne morete odločiti za frizuro, lahko v roke vzamete brivski aparat se poslovite od las ter se pretvarjate da ste kakšen igralec ali nogometaš z obrito glavo. Vzemite zgoraj omenjeno kot šalo, bolj vam lahko pomagamo v naslednjem odstavku.

Obisk frizerja/frizerke!

V primeru, da se ne morete odločiti za novo frizuro je smiselno, da se dogovorite za obisk frizerke ali frizerja, ki vam bo lahko pomagal pri izbiri vaše nove kratke frizure za mlade. Imejte v spominu izrek “lepa beseda, lepo mesto najde” in to tudi uporabite.

 

Nasveti za kratke frizure za mlade

Najprej nekaj nasvetov za moške, da si boste lahko hitreje ogledali galerijo slik ter razmislili o novi frizuri. V kolikor imate lase, ki so daljši od višine kjer je vaša čeljust, se lahko malce postrižete, da bodo lasje padli v razred kratke frizure za mlade. Da bi ohranili svoje trenutno kratke lase, ki vam segajo do čeljusti ali malce manj, se lahko odločite za bolj nore, odštekane frizure. Za idejo imejte kakšne mohawke, ali pa skuštrane surferske frizure, s katerimi ni prav nič narobe, kar pravijo določeni ljudje.

 

Ogledate si lahko galerijo slik z moškimi frizurami.

Kratke frizure - mladi moški

Picture 2 of 8

 

Pa še nekaj nasvetov za dekleta. V kolikor imate skodrane lase, vam jih ni potrebno ravnati, lahko se le na krajše postrižete ter s sponkami za lase uredite in ukrotite njihovo lego. Lahko tudi uporabite kakšen trik, da lase prepletete in potem spnete. Če pa vaši lasje prostovoljno sodelujejo, pa ne potrebujete narediti prav nič. V kolikor so vaši lasje bolj tanki in ravni, se lahko odločite za bolj nor videz. Pod kratke frizure za mlade bi lahko uvrščali tudi takšne, ki zgledajo tako, kot da bi vas stresla elektrika in vam vse lase postavila pokonci. S takimi frizurami boste zgledale energične! Ostala dekleta z ravnimi lasmi, pa si jih lahko po svoji želji oblikujete kakor želite.

Comments are closed.