Najboljše kratke frizure za okrogel obraz
Leto se počasi bliža koncu in postavljajo se že novi modni trendi za leto 2015. To pa ni samo na področju oblačil, temveč tudi frizur, saj se že sedaj pripravljajo nove pričeske, ki vam bodo spremenile izgled. Za vsako obliko obraza se pripravljajo novi trendi in tu spadajo tudi kratke frizure za okrogel obraz, ki bodo vsem ženskem, ki imajo okroglo obliko obraza naredile njihov celotni izgled še boljši.

 

Kratke frizure za okrogel obraz:

 

Kratke frizure za okrogel obraz so izjemno priljubljene, saj bo vaš obraz zaradi kratkih las na videz ožji in daljši. Na ta način boste prišli do privlačnega videza na račun svoje nove frizure. Veliko žensk z okroglo obliko obraza je že skoraj obupalo nad tem, da bi našle moderno frizuro, ki bi bila v skladu z novimi trendi in hkrati primerna za njihovo obliko obraza. Kratke frizure za okrogel obraz pa ponujajo ravno to, saj so v tem času krajše frizure izjemno priljubljene med ženskami. Še ena dobra lastnost tega, če se odločite za kratke frizure za okrogel obraz pa je ta, da za kratke lase ne potrebujete toliko časa za nego, saj jih veliko lažje oblikujete in negujete, kot dolge. Na ta način prihranite kar precej časa, pa tudi denarja, saj za kratke lase ne boste porabili toliko šampona, balzama, mask in podobnih lepotnih pripomočkov, brez katerih si sodobna ženska skoraj na predstavlja življenja.

Kratke frizure za okrogel obraz

Katere pa so najbolj priljubljene kratke frizure za okrogel obraz? Zelo so priljubljene razmršene pričeske, ki vam bodo prinesle videz razigranosti in mladosti. Če pa si želite bolj strogega videza, potem pa si izberite raven paž, ki ima prečo ob strani. Med priljubljene kratke frizure za okrogel obraz pa spadajo tudi zelo kratke pričeske, ki se jim po angleško reče kar pixie. Za te kratke frizure za okrogel obraz skorajda ne boste potrebovali nobenega časa za oblikovanje, saj boste potrebovali samo malo gela za lase in svojo roko, s katero boste ta gel razmršili so svojih laseh. Pixie frizure so zares zelo praktične in enostavne za oblikovanje, tako da so izjemno priljubljene med zaposlenimi ženskami, ki nimajo veliko časa za urejanje. Kratke frizure za okrogel obraz so zares praktične v vseh pogledih, saj za nobeno od teh pričesk ne potrebujemo prav veliko časa za oblikovanje, prav tako pa ne potrebujemo zelo dragih preparatov za negovanje, saj se kratki lasje bolj pogosto strižejo kot dolgi in se zato ne cepijo tako pogosto in tudi ne uničujejo, zaradi česar so bolj zdravi.

 

Comments are closed.